skip to Main Content

Sauna

Sauna on tärkeä osa suomalaista perintöä ja kulttuuria. Meillä täällä Wästinnissä on perinteinen puulämmitteinen sauna, joka sisältyy hintaan (1h/huone). Saunan löylyistä on mukava pulahtaa mereen yksityisellä hiekkarannalla.

Suuremmille ryhmille suosittelemme ainutlaatuista mallassaunaamme, joka on suosittu vaihtoehto yksityisiin tapahtumiin tai yrityskokouksiin. Mahtuu enintään 15 henkilöä / kerralla.  Ruoka ja juomatarjoilut tilattavissa. Saunatilat ovat Wästinnin anniskelualuetta.

Polkupyörä

Polkupyörät ovat vieraidemme vapaassa käytössä. Niillä voi tehdä retkiä lähialueille kauniissa maisemissa.

Kajakin vuokraus & SUP lauta

Vuokraa kajakki ja lähde melontaretkelle, Wästinnin läheisyydessä on hienoja kanavia ja upeita maisemia. Vuokra hotellivieraillemme 3 h 30€ tai 24 h 50 €. Hintaan sisältyy kajakki, mela, pelastusliivit ja kartta. 

Mikäli et ole ennen melonut suosittelemme oppaan palveluja.

SUP lautojen vuokraus 15€/1 h ja + 1h, 10€. SUP vuokraan sisältyy lauta, mela ja pelastusliivit. SUP lauta on saatavilla vain hotellivieraillemme.

Kalastus

Merenkurkun saaristo tarjoaa monia mahdollisuuksia kalastukseen. Matalat ja kivikkoiset vedet sopivat hyvin mm hauenkalastukseen.

Meiltä voit vuokrata soutuveneen päiväksi 30€/vrk.

Kalastuksen saloihin voit tutustua myös oppaan avulla, lisätietoa www.kvarkennatureandfishing.fi

Veneristeily

Tarjoamme yksityisiä veneretkiä Wästinnista Mikkelinsaarille tai asiakkaan toiveiden mukaan muihin Merenkurkun saariston maailmanperintökohteisiin. 

Kysy tarjousta pienille (min 4 hlö) tai isoille ryhmille.

 

Vaellusreitti

Lähde patikoimaan Västerön vaellusreitille, joka sijaitsee 3 kilometrin päässä Wästinnistä. Nauti merellisistä maisemista valitsemalla joko 4 km, 6 km tai 14 km pituinen reitti.

Reitin varrella on paljon nähtävää. Vapaussodan aikana vuonna 1917 tänne tuotiin aseita ja ammuksia. Tapahtuman muistoksi on pystytetty Equity-muistomerkki. Ryssbergetin kalliot saivat nimensä venäläisten laivojen mukaan, jotka syysmyrskyssä vuonna 1714 murskautuivat kallioita vasten.

Ryhmille max 30 henkeä voidaan järjestää opastettuja retkiä, reitit 2-10 km.