skip to Main Content

Sauna

Sauna on tärkeä osa suomalaista perintöä ja kulttuuria. Wästinnissä tarjoamme hotellivieraille perinteinen puulämmitteinen saunaa, jotka sisältyvät hintaan. Meillä on myös yksityinen hiekkaranta vieraillemme.

Suuremmille ryhmille suosittelemme ainutlaatuista mallassaunaamme, joka on suosittu vaihtoehto yksityisiin tapahtumiin tai yrityskokouksiin. Osastoa on kaksi ja niihin mahtuu korkeintaan 15 henkilöä / osasto. Ruoka ja juomatarjoilut mahdollista. Saunatilat ovat Wästinn anniskelualuetta.

Polkupyörä

Hotellivieraat voivat tutustua lähialueella lainattavilla polkupyörillä. Polkupyörät ovat hotelliasiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi.

        Kajakin vuokraus

Wästinnin rannalta sinulla on lähellä kauniita maisemia ja hienoja kanavia, joita on erinomainen tutustua omillasi melontaan.

Meiltä voit vuokrata kajakkeja 6 h 30 € tai 24 h 50 €. Hintaan sisältyy kajakki, meloa, pelastusliivi ja kartta. Jos et ole melonut aikaisemmin, suosittelemme vuokraamaan oppaan avulla.

Kalastus

Merenkurkun alue tarjoaa monia hyviä kalastusmahdollisuuksia. Wästinnista voit kokea päiväretken hauen kalastuksella merenkurkun saaristossa Suomen länsirannikolla.

Jos haluat kalastaa omalla paikallasi, voit vuokrata meiltä myös soutuveneitä, 40 € / vrk.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja kalastuksesta oppaan ja veneen avulla tai viraile www.kvarkennatureandfishing.fi.

Veneristeily

Tarjoamme yksityisiä veneretkiä Wästinnista “Mikkelinsaarille” tai asiakkaan toiveiden mukaan Merenkurkun saariston maailmanperintökohteisiin. Voidaan järjestää sekä pienemmille (vähintään 4 henkilöä) että suuremmille ryhmille.

Vaellusreitti

3 km päässä Wästinnista on Västerön vaellusreitti, josta on kauniit näkymät avomerelle ja Mikkelinsaarille. Västerön vaellusreitillä on valittavana 4 km, 6 km ja 14 km. Täällä sijaitsee myös muistomerkki joka kertoo miten rahtilaiva s/s Equity salakuljetti aseita pohjanmaalle v 1917.

Voidaan järjestää myös opastetuilla retkeillä 30 hengelle Västerön retkeilyreitille, 2-10 km.