skip to Main Content

Ainutlaatuinen mallassauna ryhmille

Wästinnin ainutlaatuinen perinteinen mallassauna lämpiää koivuhaloilla noin 6 tuntia. Se sopii erinomaisesti ryhmille, saunassa on yksi osasto kahdessa kerroksessa, lauteille sopi kerralla n 15 hlö. Pulahdus mereen yksityisellä hiekkarannalla vilvoittaa saunojat. 

Mallassaunan vuokra 450 €. Hintaan sisältyy saunapyyhkeet ja sandaalit.

Ruoka- ja juomatarjoilu tilattava ravintola Wästinnistä. Päivällinen saariston ruoka herkut ja mallassaunan iltaruokailu, pakettihinta 59€/hlö. Wästinn on anniskeluoikeudet ja omien alkoholijuomien nauttiminen anniskelualueilla ei ole sallittua.

 

Kokouspaketit ja tapahtuma

Valitse valmiista päiväkokouspaketeista ryhmällenne sopivin vaihtoehto tai voimme suunnitella kokouspäivänne toiveidenne mukaan. Muista myös majoitus on mahdollista.

Puolen päivän kokous (5h)

42€/hlö (minimi 10 hlö, 420€), hintaan sisältyy kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas, kokoustilat, internet ja videoprojektori

Kokopäivän kokous (8h)

48€/hlö (minimi 10 hlö, 480€), hintaan sisältyy aamu ja iltapäivä kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas, kokoustilat, internet ja videoprojektori

Kokopäivä + päivällinen ja mallassauna (12-14 h)

Aamu ja iltapäivä kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas, kokoustilat, mallassauna ja illallinen

Ottakaa yhteyttä, niin löydämme juuri teille sopivan ratkaisun: info@wastinn.fi, +358 505 899 72

Tilausmenut toimivat siten, että koko ryhmälle valitaan yhtenäinen menu ja ruokavalinnat ilmoitetaan viimeistään 3 pv ennen tilaisuutta. Erityisruokavaliot huomioidaan erikseen. Laskutus tapahtuu viimeksi vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.