skip to Main Content

Ainutlaatuinen mallassauna ryhmälle

Sauna on perinteinen mallassauna jota lämmitetään n. 6 tuntia koivuhaloilla. Mallassauna sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla ja sopii erinomaisesti ryhmille. Sauna rakennuksessa on kaksi osastoa ja lauteille mahtuu kerrallaan n. 15 saunojaa per osastoa. Rakennus on 2 kerroksessa ja voi vuokrata joko 1 tai 2 osastoa. Sauna alueella on anniskeluoikeudet ja kaikki ruoka- ja juomatarjoilut on tilattava ravintola Wästinniltä. Mallasaunan vuokra hinta: yksi lämmitetty löylyhuone 350€ ja kaksi lämmitettyä löylyhuonetta 550€. Hintohin sisältyy saunapyyhkeet ja sandaalit.

Events & kokoukset

Puolipäivää (5h)

35€/hlö minimi 10 hlö tai 350€ (sisältyy kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas, kokoustilat, internet ja videoprojektori)

Kokopäivä (8h)

40€/hlö minimi 10 hlö tai 400€ (sisältyy aamu ja iltapäivä kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas, kokoustilat, internet ja videoprojektori)

Kokopäivä + päivällinen ja mallassauna (12-14 h)

Aamu ja iltapäivä kahvi/tee, suolaista tai makeaa purtavaa, lounas ja kokoustilat. Mallassauna klo 17.00-19.30 ja illallinen 19.30-22.00.

Majoitus myös mahdollista. Ottakaa yhteyttä ja löydämme juuri teille oikean ratkaisu.

Tilausmenut toimivat siten, että koko ryhmälle valitaan yhtenäinen menu ja ruokavalinnat ilmoitetaan viimeistään 3 pv ennen tilaisuutta. Erityisruokavaliot huomioidaan erikseen. Laskutus tapahtuu viimeksi vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Wästinnissä on anniskeluoikeudet ja omien alkoholijuomien nauttiminen anniskelualueilla ei ole sallittua.