skip to Main Content

Experience the fresh nature of Finland archipelago

Wästinn

Wästinn sijaitsee Pohjanmaalla Maxmon saaristossa Suomen länsirannikolla, noin 50 kilometrin päässä Vaasasta. 

Palvelemme yksilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä korkealaatuisilla majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluilla.

Liiketoiminta on keskittynyt kesään, mutta olemme avoinna myös aikaisin keväällä ja myöhään syksyyn. Järjestämme kokouksia, perhejuhlia ja retkiä, jotka voivat sisältää yöpymisen, ateriat, konferenssipalveluita, saunan sekä opastuksia. Kesän aikana Wästinn on täydellinen paikka viettää lomaa. Vuokraamme myös huoneitamme ja mökkejämme viikoittain. Kevään ja syksyn aikana meillä on pääasiassa ryhmävarauksia.  

Majoittuville tarjoamme yksityisen hiekkarannan, puulämmitteisen perinteisen suomalaisen saunan ja ryhmävarauksiin suositun ainutlaatuisen mallassaunan. Internet ja paikoitus on ilmainen, lisäksi lainattavissa on polkupyöriä.

Keittiömme tarjoaa aitoa kotiruokaa, valmistamme kaikki ruoat itse alusta loppuun, käytämme paikallisia raaka-aineita sekä luomutuotteita omasta puutarhastamme. Ruoanvalmistuksessa käytämme pääosin paikallista kalaa ja kalatuotteita, kuten esim siikaa, ahventa ja lohi. Luonnollisesti vaihtoehtona ovat laadukkaat liha ateriat.

Kahvila ravintolamme on avoinna vain hotellivieraille ja ennakkotilatuille ryhmille. Majoittuville asiakkaille tarjoamme tilauksesta sekä aamiaista että illallista.

Ennakkotilauksesta ryhmille (min 20 hlö) tarjoamme myös ruoka, ei kuitenkaan kesä-elokuun aikana.

Wästinnillä on alkoholin anniskeluoikeudet, eikä omat alkoholijuomat ole sallittuja anniskelualueilla. Valikoimassamme on muun muassa paikallista käsityöolutta.

Jos kiinnostuit ja haluat käydä meillä yksin tai pienenä ryhmänä (alle 20 hlö), seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa liittyäksesi valittuihin ravintolapäiviin, joissa tarjoamme lounas- tai illallisbuffetia ja olemme avoinna yleisölle.

Täällä voit tutustua Wästinnin video kesäkuulta 2020, (på svenska)

Ranta
Ranta
Sauna
RantaRantaSauna
Living Room
Bathroom Pics 2
Stairs To 2nd Flr
Window To The Beach
Living RoomBathroom Pics 2Stairs To 2nd FlrWindow To The Beach