skip to Main Content

Experience the fresh nature of Finland archipelago

Wästinn & Café

Wästinn & Café sijaitsee Pohjanmaan ja Maxmon saaristossa Suomen länsirannikolla, noin 50 kilometrin päässä Vaasasta. Palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä korkealaatuisilla majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluilla.

Liiketoiminta on keskittynyt kesällä, mutta myös avoimeen kevät-syksyyn. Järjestämme kokouksia, perhejuhlia ja retkiä, jotka voivat koostua yöpymisistä, aterioista, konferenssipalveluista, saunasta ja opastuksista. Yövieraille tarjoamme yksityisen hiekkarannan, jossa on puulämmitteinen perinteinen suomalainen sauna ja ryhmävarauksiin ainutlaatuinen mallassauna on suosittu vaihtoehto.

Tarjoamme aitoja kotiruokaa, valmistamme kaikki ruoat itse alusta loppuun ja vältämme teollisuus ruoat. Käytämme paikallisia raakaaineita ja osittain luomutuotteita omasta puutarhastamme. Ateriamme perustuvat pääasiassa paikallisiin kaloihin, kuten siika, villilohi, silli ja ahven, mutta vaihtoehtona on myös liha ateriat. Kahvilamme (ravintola) on avoinna vain hotellivieraille ja ennakkotilattuille ryhmävarauksille. Vierashuoneemme ovat kuitenkin sekä yksilöille että ryhmille, ja heille tarjotaan loman aikana sekä aamiaista että ruokaa.