skip to Main Content

Experience the fresh nature of Finland archipelago

Wästinn

Wästinn ligger i Österbotten och Maxmo skärgård på Finlands västkust, cirka 50 kilometer norrut från Vasa. Vi betjänar privatpersoner, företag och samfund med högklassiga inkvarterings-, restaurang och programtjänster.

Verksamheten är koncentrerad till sommarhalvåret från april till oktober. Vi ordnar möten, familjefester och utflykter som kan bestå av övernattning, måltider, konferenstjänster, bastubad, guidning eller aktiviteter. För övernattande gäster erbjuder vi privat sandstrand med vedeldad traditionell finsk bastu och för grupp bokningar är vår unika malt bastu ett populärt alternativt. Under sommar månaderna är Wästinn den perfekta stället för att tillbringa din semester på. Vi hyr ut våra rum och stugor även veckovis.  Under våren och hösten har vi främst gruppbokningar.

Vi tillreder äkta hemlagad mat som förbereds från grunden i vårt kök samt använder lokala råvaror och delvis ekologiska råvaror från egen trädgård. Våra måltider är främst baserade på lokal fisk så som sik, vild lax och abborre men finns även kötträtter som alternativ.

Vårt Cafe (restaurang) är öppet endast för övernattande hotel gäster och för dem erbjuds både frukost och middag (förhandsbokning) under vistelsen.

För dem som önskar komma på lunch eller middag (ingen övernattning) så tar vi emot förhandsbokningar med minimi antal 20 personer (ej möjligt sommar månaderna juni-augusti).

Wästinn har alkoholserveringsrättigheter och egna alkoholdrycker är inte tillåtna på serveringsområden. Vi erbjuder bland annat lokalt hantverksöl.

Om du är intresserad av vår mat och önskar besöka oss på egen hand eller som mindre grupp (under 20 personer) så följ oss på Facebook och Instagram för att besöka oss då vi har restaurang dagar och öppen för allmänheten med lunch och middags buffe.

Här kan du kolla in vår senaste video från Wästinn juni 2020 (på svenska)

Ranta
Ranta
Sauna
RantaRantaSauna
Kitchen
Living Room
Bathroom Pics 2
Stairs To 2nd Flr
Window To The Beach
KitchenLiving RoomBathroom Pics 2Stairs To 2nd FlrWindow To The Beach