skip to Main Content

Experience the fresh nature of Finland archipelago

Wästinn

Wästinn ligger i Österbotten och Maxmo skärgård på Finlands västkust, cirka 50 kilometer norrut från Vasa. Vi betjänar företag, samfund och privatpersoner med högklassiga inkvarterings-, restaurang och programtjänster.

Verksamheten är koncentrerad till sommarhalvåret från mars till november. Vi ordnar möten, familjefester och utflykter som kan bestå av övernattning, måltider, konferenstjänster, bastubad, guidning eller aktiviteter. För övernattande gäster erbjuder vi privat sandstrand med vedeldad traditionell finsk bastu och för grupp bokningar är vår unika malt bastu ett populärt alternativt.

Vi tillreder äkta hemlagad mat som förbereds från grunden i vårt kök samt använder lokala råvaror och delvis ekologiska råvaror från egen trädgård. Våra måltider är främst baserade på lokal fisk så som sik, vild lax, strömming och abborre men finns även kötträtter som alternativ.

Vårt Cafe (restaurang) är öppet endast för övernattande hotel gäster samt förhands beställda grupp bokningar. För våra hotel gäster erbjuder vi både frukost och middag (förhandsbokning).

Här kan du kolla in vår senaste video från Wästinn juni 2020 (på svenska)

Ranta
Ranta
Sauna
RantaRantaSauna
Kitchen
Living Room
Bathroom Pics 2
Stairs To 2nd Flr
Window To The Beach
KitchenLiving RoomBathroom Pics 2Stairs To 2nd FlrWindow To The Beach