skip to Main Content

Tarjoamme aitoja kotiruokaa, valmistamme kaikki ruoat itse alusta loppuun ja vältämme teollisuus ruoat. Käytämme paikallisia raakaaineita ja osittain luomutuotteita omasta puutarhastamme. Ateriamme perustuvat pääasiassa paikallisiin kaloihin, kuten siika, villilohi, silli ja ahven, mutta vaihtoehtona on myös liha ateriat.

Kahvilamme (ravintola) on avoinna vain hotellivieraille ja heille tarjotaan sekä aamiainen, lounas ja illallinen.

Lounas tai illallinen on mahdollista ennakkotilattuille ryhmävarauksille (10 hlö minimi).

Jos olet kiinnostunut ruoastamme ja haluat käydä meillä yksin tai pienenä ryhmänä (alle 10 hlö), seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa liittyäksesi valittuihin ravintolapäiviin, joissa tarjoamme lounas- tai illallisbuffetia ja olemme avoinna yleisölle.