skip to Main Content

Majoittuville tarjoamme yksityisen hiekkarannan, puulämmitteisen perinteisen suomalaisen saunan ja ryhmävarauksiin suositun ainutlaatuisen mallassaunan. Internet ja paikoitus on ilmainen, lisäksi lainattavissa on polkupyöriä.

Keittiömme tarjoaa aitoa kotiruokaa, valmistamme kaikki ruoat itse alusta loppuun, käytämme paikallisia raaka-aineita sekä luomutuotteita omasta puutarhastamme. Ruoanvalmistuksessa käytämme pääosin paikallista kalaa ja kalatuotteita, kuten esim siikaa, ahventa ja silliä. Luonnollisesti vaihtoehtona ovat laadukkaat liha ateriat.

Kahvila ravintolamme on avoinna vain hotellivieraille ja ennakkotilatuille ryhmille. Majoittuville asiakkaille tarjoamme tilauksesta sekä aamiaista että illallista.

Ennakkotilauksesta ryhmille (min 10 hlö) tarjoamme aamiaista sekä illallista,ei kuitenkaan kesä-elokuun aikana.

Wästinnillä on alkoholin anniskeluoikeudet, eikä omat alkoholijuomat ole sallittuja anniskelualueilla. Valikoimassamme on muun muassa paikallista käsityöolutta.

Jos kiinnostuit ja haluat käydä meillä yksin tai pienenä ryhmänä (alle 10 hlö), seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa liittyäksesi valittuihin ravintolapäiviin, joissa tarjoamme lounas- tai illallisbuffetia ja olemme avoinna yleisölle.